Verdam Veehandel B.V.

Transport

Verdam Veehandel werkt voor het transport van de varkens, biggen en slachtzeugen voornamelijk met transportbedrijven. Op vakbekwame wijze worden de dieren vervoerd door vaste zelfstandige transporteurs. Onze vleesvarkens worden vervoerd door VlasTrans uit Scherpenzeel en onze biggen door Robbertsen Biggentransport uit Woudenberg. Deze transporteurs hebben jarenlang ervaring en beschikken over de benodigde kwaliteitscertificaten. Alle chauffeurs zijn uiteraard in bezit van Getuigschrift vakbekwaamheid Veetransport.

Voor de biggen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van geconditioneerde transportmiddelen. Deze wagens zijn geoptimaliseerd voor comfortabel veevervoer en daarom uitermate geschikt voor het vervoer van biggen, maar ook voor fokmateriaal, slachtzeugen en vleesvarkens. Zowel bij zeer hoge temperaturen als bij erg lage temperaturen geeft het geconditioneerd vervoeren van dieren duidelijke voordelen.

Het vervoer met deze geconditioneerde wagens is een aanvulling op de hoge eisen die Verdam Veehandel stelt aan het vervoer van dieren en in het bijzonder het vervoer van biggen. De keuze voor geconditioneerd transport optimaliseert de kwaliteit van de geleverde biggen.

Verdam Veehandel B.V.

Activiteiten

In de varkenshouderij wordt het woord kwaliteit vaak gebruikt. Voldoen aan de gewekte verwachtingen wordt gezien als kwaliteit. Goed voer, luxe varkens, beste biggen, hoge prijs en het juiste advies zijn allemaal verwachtingen die een varkenshouder heeft binnen zijn bedrijf. Verdam Veehandel fungeert als tussenpersoon tussen de boerenbedrijven maar ook als intermediair tussen boeren en afnemers. Binnen alle schakels wordt door ons het kwaliteitsdenken gestimuleert met als doel het rendement in de keten te verhogen. 

Kwaliteit is voor Verdam Veehandel een synoniem voor optimaal. Optimaal presteren naar de mogelijkheden op ieder vlak en op ieder niveau. Ook op planning, transport, administratieve en financiële afwikkeling en terugkoppeling van gegevens is kwaliteit en kwaliteitsdenken van groot belang.

Biggenhandel

Zoveel mogelijk goede biggen te verhandelen, waarbij kwaliteit voorop staat.

Lees meer

Varkenshandel

De juiste varkens naar de juiste plaats. Daar begint het verhaal voor een maximale opbrengst.

Lees meer
Slachtzeugen van Verdam Veehandel

Slachtzeugen

Rechtstreekse levering aan de slachterij of verzameld op een Exportverzamelplaats.

Lees meer

Slachtbiggen

Geen dure stalruimte bezetten door een varken met een te lage potentie.

Lees meer

Rundveehandel

Een uitgebreid netwerk maakt dat wij snel reageren op ontwikkelingen in de rundveehandel.

Lees meer

Transport

Onze transporteurs hebben jarenlange ervaring en beschikken over de benodigde kwaliteitscertficaten.

Lees meer